VAREKURV: 0 vare(r) til 0,00 Dkk
WomansWorld Forsiden
Lingeri        Kjoler og Nederdele        Kostumer        Corsager & Bustier        Strømper        Plus Size        High Heels & Støvler       TILBUD
 
 
 
Obsessive Lingeri Kjole Elegance

Obsessive Lingeri Kjole Elegance

195,00 Dkk
 
Obsessive Blonde Pants

Obsessive Blonde Pants

75,00 Dkk
 
Obsessive Blonde G-streng

Obsessive Blonde G-streng

69,00 Dkk
 
Netkjole med Blonde-Look og Halsbånd

Netkjole med Blonde-Look og Halsbånd

189,00 Dkk
 
Obsessive Alina Blonde Body med Satinbånd

Obsessive Alina Blonde Body med Satinbånd

225,00 Dkk
 
Bodystocking med aftagelige skåle og trusser

Bodystocking med aftagelige skåle og trusser

375,00 Dkk
 
Obsessive Lingeri sæt Sophia med BH, Trusser og Hofteholder

Obsessive Lingeri sæt Sophia med BH, Trusser og Hofteholder

209,00 Dkk
 
Obsessive Mia Blonde Bustier med Strømpeholdere

Obsessive Mia Blonde Bustier med Strømpeholdere

299,00 Dkk
 
Obsessive Lingeri sæt Elise med BH, Trusser og Hofteholder

Obsessive Lingeri sæt Elise med BH, Trusser og Hofteholder

279,00 Dkk
 
Obsessive Blonde Trusser med Similisten

Obsessive Blonde Trusser med Similisten

85,00 Dkk
 
Obsessive Celina Lingeri sæt i blonder

Obsessive Celina Lingeri sæt i blonder

269,00 Dkk
 
Obsessive Bustier Sandra med G-streng og Strømpeholdere

Obsessive Bustier Sandra med G-streng og Strømpeholdere

225,00 Dkk
 

WomansWorld.dk 
WomansWorld er din adgang til lækkert lingeri og beklædning af høj kvalitet til en overkommelig pris. Vores onlineshop har et stort udvalg af moderigtige produkter der lever op til en høj standard, og vores sortiment udvides konstant så du hele tiden finder nye spændende ting hos os.
 
Find det du søger
Vi sætter en stor ære i at give den bedste mulige kundeservice og vejledning, så du finder netop det du søgte eller måske bliver inspireret til noget helt nyt. Vi beskriver vores produkter så godt som muligt og har altid flotte billeder der giver dig et realistisk indtryk af vores produkter. Dertil kommer naturligvis vores personlige rådgivning hvis du har spørgsmål der ikke bliver besvaret på produktsiden. Vores Support svarer altid hurtigst muligt, hvad end du vælger at kontakte os via email eller telefon.
 
Kundeservice 
Hos WomansWorld er kundeservice ikke kun noget der ydes i salgs-øjeblikket. Vi står altid til rådighed, også efter dit køb. Har du spørgsmål eller brug for vejledning er du altid velkommen til at kontakte os. Vores support tager sig altid af spørgsmål omkring produkter lige så vel som retursager og reklamationer.

Nyheder på FaceBook eller Nyhedsbrev
For hele tiden at kunne følge med i hvad der kommer af nye ting i vores onlineshop, kan du følge med på vores facebookside eller modtage vores nyhedsbrev. Vi opdaterer løbende med de nyheder og tilbud vi har i shoppen.
Kvalitet der betaler sig
Hvad end du søger kjoler, corsagerundertøj, lingeri, strømper eller high heels. Så vil du hos WomansWorld altid kun finde varer af høj kvalitet du kan have glæde af i længe. Vores soritment bygger på mange års erfaring. Trods den høje kvalitet er vores priser ikke af den høje slags. 
 
Noget i alle størrelser
Vores udvalg er konstant voksende og byder på stor afveksling i alle størrelser. Vi sørger også løbende for ikke kun at have beklædning i S - L, men også i størrer størrelser så alle kan være mere. Vi tager også altid gerne imod nye forslag og ideer til nyt vi kan hente hjem. Vi fører f.eks. spændende mærker som Noir Exclusive, Shirley of Hollywood, Cottelli Collection, Close2You og andre. 
 
Kostumer & Parykker
Skal du til kostumefest eller blot have lidt sjov derhjemme så har WomansWorld et stort spændende udvalg i frække kostumer og parykker. Hvad end det skal være det frække politikostume, egnle kostumet, sygeplejersen eller nonnen. Så finder du det i vores sortiment.
 
Noget for alle
Vores sortiment byder på et stort udvalg af farver, stilretninger og materiale, så der er noget for enhver smag. Vi har et stort udvalg i feminint lingeri, forførende fetish beklædning, high heels, kostumer, kjoler og meget mere. Vi har noget for dem der søger lak og læder lige såvel som dem der vil have en flot aftenkjole. Vores side giver altid en god beskrivelse af produktet, så du hurtigt kan vurdere om det er noget for dig.
Hurtig levering til lav pris
Vi sender din bestilling fra dag til dag fra kun 29 Dkk i forsendelse, og handler du for over 495,- Sender vi portofrit i Danmark. Vores produkter bliver sendt neutralt og diskret pakket.
Da stort set alle vores produter er lagervarer, sender vi ved bestillinger der laves inden kl 15.00 samme dag. Du modtager en mail med track and trace information så du kan følge pakken online. Du vil modtager din bestilling dagen efter med pakkeposten. 
 
Problemer med Forsendelse eller Produkter
Skulle du være så uheldig at din pakke forsvinder eller produktet du modtager har en produktionsfejl, så tager vores kundeservice sig omgående af problemerne med et smil.
Vi har naturligvis 14 dages returret på alle vores produkter, og ønsker du at sende noget tilbage skal du blot kontakte vores support og dernæst sende varen retur med vores retur-skema. Modtager du en vare med en fejl skal du ligeledes blot kontakte os, og dernæst sende produktet retur med et retur-skema.
 
Hos os handler du sikkert 
Hos WomansWorld handler du 100% sikkert og dine oplysninger bliver ikke givet videre til trejdepart. De oplysninger vi modtager i forbindelse med en ordre bruges kun til at behandler din bestilling. Vi er godkendt at DIBS / Teller og modtager kreditkort, der også betyder at vores handelsbetingelser er blevet kontrolleret efter Dansk lovgivning. For mere information, Læs vores handelsbetingelser - TRYK HER

 
Kundecenter      Kontakt      Om WomansWorld      Betingelser      Måleskema      Porto      Gavekort      Support      Returret      Reklamation
WomansWorld på Facebook WomansWorld på Instagram    
  Betaling med kort
Når du betaler med Dankort eller Kreditkort, kan du være sikker på at ingen kommer i besiddelse af dine kortoplysninger. Vores betalingssoftware benytter SSL (Secure Socket Layer) fra Wannafind.dk, der sørger for at kryptere dine data og kommunikation mellem dig og DIBS / Teller, således at dine oplysninger ikke kan opsnappes af uvedkommende.

Vi tager Dankort, Visakort, Visa Electron, Mastercard, Maestro og Bankoverførsel
 


WomansWorld.dk - Alt til hendes univers.

Powered af S2000